20 nov. 2012

Dags för frågestund!


Så var det dags för frågestund! Jag vet ju att jag har ett par, tre läsare och det måste ju finnas något här i världen, inom vilket ämne som helst, som ni undrar över!

Fråga vad du vill och vad du känner för. Jag har GARANTERAT svar på allt!

Kommer det inte in några frågor så tänker jag hitta på frågor, så oavsett slipper ni inte undan.

Så. Kör!

1 kommentar:

  1. 3 frågor! (Ursäkta stavningsfelen)

    Varför finner många en sådan avsky över att vara selektiv? Tex, "Du är gravid, barnet har en missbildning och du kan fortfarande göra abort". VARFÖR bestämmer sig så många för att behålla det barnet?
    Själv är jag helt med på att sätta ut det i skogen som förr. Varför anses det så hemskt att göra abort för den sakens skull? Handlar det bara om etik och religion, eller är det något annat påfund?

    Varför glittrar inte riktigt stjärnstoft? Hur underbart hade det inte varit att ha någonting som ser ut att vara sand, men som glittrar i månljus. Men vad jag har hört så förstörs den illusionen ganska kvickt. Varför?

    Hur kommer det sig att de flesta av hankön (inte alla) har svårt att slita sig från logiken i saker och ting? Min upplevelse är att vi kvinnfolk oftast har lättare för att drömma oss bort till en annan värld, eller att acceptera att saker och ting bara som de är i en serie eller liknande, medans hanarna sitter och beklagar sig över att det som visas i rutan inte stämmer. Är det fel på dem? Eller känner de bara att de måste visa att de faktiskt vet mer än de i serien?

    SvaraRadera