22 okt. 2012

Dag 3 - 10 favoritprogram på TV

  1. Supernatural är min älsklingsserie. Det är få serier som kan få ett så i grunden fånigt koncept att fungera.
  2. Arkiv X är fortfarande en av de bästa serier som någonsin gjorts. Snygg, smart och stundtals rolig.
  3. Pushing Daisys kan utan tvivel räknas som den vackraste och mest välgjorda serien någonsin.
  4. Ghost Hunters är den enda vettiga showen på temat och skiljer sig många mil från alla skrikande, brittiska kärringar eller förbenade medium.
  5. Lost Girl gör mig alltid lycklig. Varför titta på vampyrer när man kan få se en succubus (och hennes heta vän)?
  6. Haven är en serie vars första avsnitt var helt okej och sedan blev det bara tusenfalt bättre för varje avsnitt. Aldrig tråkig, aldrig ointressant och nästan alltid med helt fräscha vinklingar av övernaturliga krafter.
  7. Invader Zim är den fullfjädrade serien. Jag älskar introduktionen, alla avsnitt, alla karaktärer, hela stämningen. Det är sannerligen synd att det inte blev så många avsnitt, men förståeligt i och med att den verkligen inte är särskilt nischad mot barn egentligen.
  8. Torchwood tycker jag faktiskt är bättre än Doctor Who. Anledningen till att doktorn inte finner sin väg till den här listan är väl också att serien är så grymt deprimerande. Jag är inte så förtjust i att grina efter varenda avsnitt. Torchwood lyckades i alla fall i första säsongen hålla en betydligt mer lättsam ton.
  9. Buffy the Vampire Slayer går faktiskt inte att komma ifrån att det alltid varit och fortfarande är en fantastiskt underhållande serie utan att bli övermåttan engagerande (det är skönt också ibland).
  10. Firefly, ni som sett den vet varför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar