4 mars 2012

Inte direkt någon svärmorsdröm

Vad får man om man tar en ung kille, låter honom skjuta av en massa folk i sin skola, dö, komma tillbaka som spöke där han hemsöker sitt gamla hus, låta honom fortsätta att mörda folk på diverse brutala sätt samt våldta en tjejs mamma samtidigt som han påstår att han minsann älskar tjejen i fråga. För övrigt en kärlek som mest går ut på att hålla henne under sin kontroll?

Tydligen får man "en helt underbar karaktär!" som är "så loveable" och "mysig" och när någon ifrågasätter det där med att tycka att en psykopatisk mass/seriemördare/våldtäktsman är på något sätt något av det nämnda så blir svaret "men han är ju så snäll mot Violet". Violet är tjejen vars mamma han våldtar. Det låter väl hemskt snällt och gulligt av honom, inte sant?

Det mest skrämmande med serien American Horror Story är att småflickor faktiskt tycker om en karaktär som den här och blir helt till sig i trosorna bara för att den spelas av en skådespelare som kanske kan anses som söt av vissa.
Vad hände med personlighet? Vad hände med att det inte är hett med psykopater? Vad i helvete är det här? Kanske är det bara som min käre make säger: "Den där Edward Cullen har sannerligen omdefinierat vad som utmärker en gullig kille."

Död + mördare + psykopat = drömprins?
WTF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar