28 juni 2011

Hur man får och behåller ett slamprykte

Efter många år med ett gediget slamprykte är jag ju slutligen gift och stadgad. Således känner jag att det kan vara dags att lära ut mina knep till nästa generation.

Det första du måste veta är att det inte alltid är hemskt att ha ett slamprykte. Visst, du kommer att få en del mindre genomtänkta kommentarer från tid till tid och relationer med kvinnor kommer att bli mer komplicerade, men det finns fördelar också. Med ett slamprykte och en slampig attityd kommer du alltid att kunna dricka gratis på fester eller på krogen, du kommer att bli bjuden på cigaretter och stundtals även bio. Med lite skicklighet så kommer du även att kunna få saker billigare i butiker och bli bjuden på andra saker.

Hur får man då ett slamprykte utan att faktiskt vara en slampa? Somliga skulle påstå att jag inte är rätt person att lära ut det eftersom jag alltid varit synnerligen frisinnad vad gäller val av sexualpartners och tillfällen till snusk. Det räcker dock faktiskt inte. Ibland måste man arbeta på ett rykte för att det skall uppnå sina absoluta höjdpunkter. Här kommer nu några tips:
  • Klä dig som en slampa. Det är den absolut viktigaste punkten. En bra regel om stil är att kortkort kombineras med ingen urringning och att djup urringning kombineras med byxor eller långkjol. Om du arbetar för ett slamprykte så måste du göra precis tvärt om. Ha alltid djup urringning och kortkort. Ha därtill gärna stayups, pushup, högklackat (gärna högklackade stövlar) och lite mer smink än vad som är nödvändigt i vanliga fall.
  • Blås under slamprykten. När de börjar dyka upp så måste du passa på och aldrig förneka någonting. Om du blir utfrågad och inte har något att komma med; le hemlighetsfullt och vifta bort frågan. Det kommer att öka alla misstankar.
  • Berätta om sexuella eskapader (om de är påhittade borde du inte nämna namn) i förtroende för de största skvallertackorna du kan hitta. Börja gärna historian med "Det var så pinsamt..." och berätta sedan om något slampigt tillfälle med någon liten pinsam anekdot inbakad. Har du valt rätt skvallertackor så är ryktet snart ute över hela stan.
  • Retas och skämta om sex väldigt ofta. Lägg dig till med en viss frispråkighet som det nu inte är tänkt att flickor skall ha. Flickor tycker ju nämligen inte om sex, det vet ni väl? Flickor tycker bara om att ha sex med folk de älskar och i övrigt pluggar de duktigt, fiser inte, samlar på recept och luktar som daggdroppar och solsken. Eller... tja. Använd dig av fördomarna, helt enkelt. Låt dem jobba för dig.
Allt ovanstående kan du göra helt utan att faktiskt vara en slampa. Däremot så är det inget fel i att faktiskt vara en slampa om man nu känner för det, eller låta bli om man nu vill det. Somliga vill bara ha sex med folk de har känslor för, medan vi andra ser sex som någonting man kan ha lite när som helst med lite vem som helst egentligen.

Nu några sista goda råd för att slippa undan de största problem som slamprykten kan föra med sig:
  • Ge fan i folks pojkvänner. Just don't go there. Det blir bara krångel och problem och tjafs. Det är inte värt det. Du ville ju inte bli känd som megabitch, bara som slampa.
  • Ge fan i dina vänners ex eller intresseobjekt av exakt samma anledning som ovan.
Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar