8 dec. 2009

Yay för praktik!

Hurra för praktik, denna fantastiska lösning för arbetslösa! Arbeta heltid gratis medan du söker jobb! Få ersättning från försäkringskassan på hela NIO kronor i timmen! Tjoho!! Du måste ändå söka soc för att överleva, så i stället måste du söka från TVÅ instanser i fortsättningen! Jippie!! Dubbelt så mycket risk för krångel! Yay för det också!
Sedan måste du ta skit från folk som är anställda och har riktig lön precis som om du vore anställd också, glöm för all del inte det!

Få se nu...

Arbetslös - Söka pengar från soc, söka jobb.
VS
Praktiserande - Söka pengar från soc OCH nazisterna på försäkringskassan, arbeta heltid utan någon som helst ökad inkomst och utan ork kvar till att söka andra jobb. Samt glöm inte att du har ungefär lika stor chans att bli anställd på riktigt som att hitta en million i hissen på morgonen. Oavsett om du har en hiss eller inte.

Mm... verkligen förbättrande av livsituation och social status. Era JÄVLAR.

2 kommentarer:

  1. dags att dona drömmar igen vännen?

    SvaraRadera
  2. Jotack.. Jag lider med Andreas. 45 minuterr telefon kö satt han i när han väl fick chans till en fast telefon men han gav upp innan samtalet nådde hela vägen fram. Det var väl bara i.. våras han började stämpla och det har fortfarande inte blivit något beslut och soc ger inte ut pengar heller. Wooh för livet.

    SvaraRadera