22 mars 2008

WoW och sushi

Jag har en ny dator! Ellet, den är inte ny som i ny, utan mer ny som i "inte år 2000s standardmodell för användare utan mer som 2004s standardmodell". Den är alltså inte ny. Den är däremot precis så ny som jag vill ha den. Jag kan spela Sims 2 och WoW och göra över tre saker samtidigt utan att den hänger sig. Utmärkt.

Som ett vetenskapligt experiment har jag nu börjat spela WoW på ett tio dagars gratis-konto. Jag har spelat WoW två perioder tidigare i mitt liv, var och en av dem kortare än en vecka och hemma hos CC. Än har jag inte fastnat. Än har jag inte känt av någon abstinens när jag har slutat cold turkey. Jag börjar tro att det krävs en speciell slags människa för att fastna, eller att man verkligen måste anstränga sig för att fastna i det.
Men visst är det kul i någon vecka eller två, det kan inte ens jag förneka. Det är efter det som man tröttnar på levlandet, gäspar, stänger av datorn och går och käkar i stället.

På tal om att käka så gjorde jag sushi åt Oscar och Alv i går. Jag är mäkta stolt. Det blev väldigt fina rullar och det smakade till och med gott. Det lär jag helt klart göra fler gånger.
Det är konstigt med mig och matlagning. Ibland lyckas jag superbt eller så går det helt åt skogen, aldrig mitt imellan. Jag antar att min matlagning speglar resten av mitt liv. Jag lever bra i ytterligheter.

Har börjat se på Torchwood igen. Läskig säsong. Allt är så mycket mer på allvar helt plötsligt, som om den tidigare säsongen bara var en lek.

Har börjat prata mer med Tomb igen också. Det är bra. Tomb är bra. Åkte till Uppsala och hälsade på honom i förra veckan. Utmärkt tidsfördriv. Hade ingen aning om att jag saknat att vara på resande fot så förtvivlat mycket, men nu vet jag det. Fri fot... det är något visst med det.

Alltså, överlag så är allt bra. Är det inte konstigt? Dags för en morgoncigg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar